Samsung lansează propria soluţie AdBlocker pentru browserele de pe telefoanele sale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.168 ori
<b>Samsung lansează propria soluţie AdBlocker pentru browserele de pe telefoanele sale</b>După cei de la ASUS, care au integrat un AdBlocker &icirc;n browserul preinstalat pe handseturile ZenFone, acum şi Samsung face o mutare similară, lans&acirc;nd un API AdBlocker pentru propriul browser mobil. &nbsp; &nbsp; Acel browser se numeşte...

După cei de la ASUS, care au integrat un AdBlocker în browserul preinstalat pe handseturile ZenFone, acum şi Samsung face o mutare similară, lansând un API AdBlocker pentru propriul browser mobil.

Acel browser se numeşte Samsung Internet for Android şi se poate descărca din Play Store gratuit. Cu noul Ad Blocker, cei care fac web browsing de pe terminalele Samsung vor avea parte de reclame blocate şi nu vor mai fi deranjaţi de acele popup-uri care le strică experienţa. Va fi interesant de văzut cum afectează această decizie relaţia dintre Google şi Samsung.

Şi asta mai ales pentru că veniturile principale ale celor de la Google provin din reclame, care devin inaccesibile odată cu AdBlock. Samsung pune totuşi confortul utilizatorului pe primul loc şi după cum se vede în imaginea de mai sus, soluţii ca AdBlock Fast împiedica până şi afişarea de reclame în căutarea Google, deci totul e foarte strict.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×