Sony Începe să ofere actualizări la Android 4.4 KitKat pe Xperia Z Ultra, Xperia Z1 și Xperia Z1 Compact

1.490 ori
<b>Sony Începe să ofere actualizări la Android 4.4 KitKat pe Xperia Z Ultra, Xperia Z1 și Xperia Z1 Compact</b>Sony a început în sfârșit procesul de actualizare software la Android 4.4 KitKat pentru telefoanele Xperia Z Ultra, Z1 și Z1 Compact, acestea două din urmă primind și review în ultimele săptămâni la Mobilissimo.ro. &nbsp; Compania japoneză a...

Sony a început în sfârșit procesul de actualizare software la Android 4.4 KitKat pentru telefoanele Xperia Z Ultra, Z1 și Z1 Compact, acestea două din urmă primind și review în ultimele săptămâni la Mobilissimo.ro.

Compania japoneză a așteptat probabil apropierea de lansarea lui Xperia Z2, pentru a putea oferi acest update fără a face concurență propriului său model, mai ales că Z1 și Z2 au destul de multe în comun. Ce aduce actualizarea? Printre altele o bară Status modificată, o zonă Quick Settings care e mai intuitivă și wallpaperuri și animații ce aduc cu cele de pe PS4.

întregul portofoliu de aplicații native Sony e upgradat la cea mai nouă versiune, fie că e vorba de MyXperia, Smart Connect, Small Apps, TrackID, Sony Select sau Smart Social. Pe lista de actualizări viitoare se afla și Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, dar și Xperia ZR. Ele vor primi noul software din trimestrul 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×