Google Street View si Google Maps ne baga in seama: Romania cartografiata acum mai detaliat!

Autor:  | Publicat în:  Google 4.282 ori
<b>Google Street View si Google Maps ne baga in seama: Romania cartografiata acum mai detaliat!</b>Dupa o petitie destul de inversunata pe Twitter pentru o mai buna cartografiere a Romaniei prin Google Maps, iata ca se vad imbunatatiri ale acestui serviciu, cu un bonus de la Google Street View pentru orasul Arad. Dintr-un tip de pe Twitter, de la...

Dupa o petitie destul de inversunata pe Twitter pentru o mai buna cartografiere a Romaniei prin Google Maps, iata ca se vad imbunatatiri ale acestui serviciu, cu un bonus de la Google Street View pentru orasul Arad.

Dintr-un tip de pe Twitter, de la @boioglu aflam ca "masinuta Google", din imaginea de mai sus a fost surprinsa in Romania, pe drumul din Chisinau Cris. Adrian din Arad, ne informeaza ca s-a imprietenit cu soferul masinii si ca a aflat ca acesta va lucra in Arad o saptamana, cartografiind toate strazile circulate ale orasului, care vor ajunge pe net si vor fi procesate in 2-3 luni.

Deocamdata nu se stie ce alte orase urmeaza sa fie cartografiate 3D astfel si daca mai exista "masinute Google" prin tara, dar intre timp aflam, ca lucrurile se misca in directia buna si pentru Google Maps, care a updatat imaginile din orasul Constanta recent. Sa fie oare o reactie la postul lui Boioglu, care critica vechimea hartilor afisate pana acum ?

Romania pe Google maps

Probabil Google a observat ca Bing se descurca mai bine la capitolul imagini/harti prin satelit, astfel ca gigantul din Mountain View a facut un update, care pare a data din aceasta primavara si se aplica marilor orase de la noi. Ce vedeti mai sus este reprezentarea unui Mall din Constanta, dupa ce acesta se afla in "ceata" de ceva timp.

In plus si Brasovul este acum disponibil in imagini din satelit, dupa ce si el a stat multi ani in "ceata".

Urmariti-ne pe Twitter: @mobilissimo

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×