Samsung Messager disponibil acum prin MetroPCS la pretul de 199 de dolari

1.076 ori
<b>Samsung Messager disponibil acum prin MetroPCS la pretul de 199 de dolari</b>In afara de tastatura glisanta QWERTY, Samsung Messager este in mare definitia oricarui telefon de nivel mediu lansat in ultimii 2 ani. Handsetul este cunoscut si sub numele de SCH-r450 si soseste la pretul de 199 de dolari prin MetroPCS. Pe lista sa de...

In afara de tastatura glisanta QWERTY, Samsung Messager este in mare definitia oricarui telefon de nivel mediu lansat in ultimii 2 ani. Handsetul este cunoscut si sub numele de SCH-r450 si soseste la pretul de 199 de dolari prin MetroPCS.

Pe lista sa de specificatii se afla un display de 2.1 inchi si 262.000 de culori, dar si o camera de 1.3 megapixeli, un slot microSD cu suport pentru carduri de pana la 2GB si o tastatura full QWERTY. Numele de "Messager" i se trage acestui handset de la rapiditatea cu care utilizatorii vor putea utiliza functiile de mesagerie ale telefonului, fie ca vorbim de SMS, MMS sau instant messaging.

In plus, noul Samsung soseste cu un player audio si Bluetooth stereo pentru melomanii care sunt si fani ai aplicatiei Yahoo Messenger. Bill Ogle, CMO al Samsung Telecommunications America descrie telefonul drept un slider orizontal stilat, usor de utilizat si ideal pentru utilizatorii care adora trimiterea de mesaje text. Terminalul este disponibil chiar acum, intr-o varianta de culoare neagra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×