Update-ul iPhone 2.0.1 cauzeaza probleme cu GPS-ul

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.624 ori
<b>Update-ul iPhone 2.0.1 cauzeaza probleme cu GPS-ul</b>Cel mai nou OS pentru iPhone, versiunea 2.0.1 provoaca numeroase probleme pentru utilizatorii lui iPhone 3G. Printre acestea se numara si defecte de functionare ale GPS-ului inclus in terminal. Mai precis, daca faceti update-ul la noul OS veti avea mari...

Cel mai nou OS pentru iPhone, versiunea 2.0.1 provoaca numeroase probleme pentru utilizatorii lui iPhone 3G. Printre acestea se numara si defecte de functionare ale GPS-ului inclus in terminal.

Mai precis, daca faceti update-ul la noul OS veti avea mari probleme in a va localiza pozitia cu ajutorul GPS-ului incorporat in iPhone 3G. Nu ca telefonul ar fi stat prea bine la acest capitol si pana acum, in special in interiorul cladirilor... In cazul versiunii de OS 2.0, atunci cand problemele cu GPS-ul isi faceau aparitia, singura metoda de a le rezolva era sa dezactivati conexiunea 3G a iPhone-ului.

Sa fie aceeasi solutie valabila si pentru noul OS? Un cititor al site-ului Intomobile a aflat ca daca foloseste GPS-ul unui iPhone 3G care a fost updatat la OS-ul 2.0.1 pentru a-si afla pozitia pe harta, localizarea sa va fi gresita cu cateva sute de metri. In schimb, daca utilizatorul se afla intr-o zona Wi-Fi, iar conexiunea 3G este activata, atunci telefonul il va gasi imediat, cu o eroare de maxim o casa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×