Samsung Nexus S, acum și pe alb, compatibil cu rețeaua 3G a operatorului AT&T (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.226 ori
<b>Samsung Nexus S, acum și pe alb, compatibil cu rețeaua 3G a operatorului AT&T (Video)</b>Dacă noi am avut ocazia să testăm aici un terminal Samsung Nexus S cu carcasă de culoare neagră, ei bine iată că există și o variantă albă care a ajuns pe mâna celor de la Engadget. Din păcate acest terminal este disponibil doar în SUA...

Dacă noi am avut ocazia să testăm aici un terminal Samsung Nexus S cu carcasă de culoare neagră, ei bine iată că există și o variantă albă care a ajuns pe mâna celor de la Engadget. Din păcate acest terminal este disponibil doar în SUA deocamdată și operează în rețeaua AT&T.

Acest Nexus S alb a fost achiziționat de la retailerul local Negri Electronics și este la fel de misterios precum iPhone 4 în varianta albă, cu faimoasele sale întârzieri. Aflăm că această versiune de Nexus S rulează Android 2.3.3, un Gingerbread pus la dispoziție pe unitățile Nexus în luna februarie, deci destul de recent.

Specificațiile rămân identice, fie că e vorba de ecranul touch de 4 inchi, camera de 5 megapixeli sau procesorul de 1 GHz... Iată și o experiență hands-on cu acest model, în clipul de mai jos. Pe când și la noi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×