Samsung Nexus S, acum și pe alb, compatibil cu rețeaua 3G a operatorului AT&T (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.105 ori
<b>Samsung Nexus S, acum și pe alb, compatibil cu rețeaua 3G a operatorului AT&T (Video)</b>Dacă noi am avut ocazia să testăm aici un terminal Samsung Nexus S cu carcasă de culoare neagră, ei bine iată că există și o variantă albă care a ajuns pe mâna celor de la Engadget. Din păcate acest terminal este disponibil doar în SUA...

Dacă noi am avut ocazia să testăm aici un terminal Samsung Nexus S cu carcasă de culoare neagră, ei bine iată că există și o variantă albă care a ajuns pe mâna celor de la Engadget. Din păcate acest terminal este disponibil doar în SUA deocamdată și operează în rețeaua AT&T.

Acest Nexus S alb a fost achiziționat de la retailerul local Negri Electronics și este la fel de misterios precum iPhone 4 în varianta albă, cu faimoasele sale întârzieri. Aflăm că această versiune de Nexus S rulează Android 2.3.3, un Gingerbread pus la dispoziție pe unitățile Nexus în luna februarie, deci destul de recent.

Specificațiile rămân identice, fie că e vorba de ecranul touch de 4 inchi, camera de 5 megapixeli sau procesorul de 1 GHz... Iată și o experiență hands-on cu acest model, în clipul de mai jos. Pe când și la noi?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×