O fantomă din trecutul Windows Phone apare: HP Pro x3, telefon anulat cu veleităţi enterprise

1.084 ori
<b>O fantomă din trecutul Windows Phone apare: HP Pro x3, telefon anulat cu veleităţi enterprise</b>O dată la câteva luni mai apare câte o fantomă din trecutul lui Windows Phone, de obicei un prototip de telefon Nokia care nu avea să mai vadă lumina zilei. Am văzut chiar şi ceasuri inteligente Nokia şi tablete anulate

O dată la câteva luni mai apare câte o fantomă din trecutul lui Windows Phone, de obicei un prototip de telefon Nokia care nu avea să mai vadă lumina zilei. Am văzut chiar şi ceasuri inteligente Nokia şi tablete anulate, dar azi e despre altceva... Tocmai au apărut fotografii cu HP Pro x3, un telefon cu Windows Phone de acum câţiva ani.

HP Pro X3

La Mobile World Congress 2016, HP venea cu modelul Elite x3, unul dintre cele mai puternice telefoane cu Windows Phone. Avea acel concept de Continuum care îl făcea înlocuitor de PC odată ce îl conectai la monitor, mouse şi tastatură. Se livra în toamna acelui an şi era oarecum apreciat în cercurile enterprise. HP a continuat să lucreze la un succesor, numit HP Pro x3, dar el nu s-a mai concretizat, Windows Phone/Mobile căzând în abis.

HP Pro X3

Au fost câteva scăpări ale acestui device prin 2017 şi pe atunci aflăm că venea cu procesor Qualcomm Snapdragon 820, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Ce e drept părea mai modest decât Elite x3, care venise cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus un ecran OLED 1440p. Acest Pro x3 pare mai degraba un Elite x3 Lite, mai ales că nici nu are difuzoarele B&O frontale ale Elite-ului.

HP Pro X3

Într-un fel are sens diferenţierea la nivel de brand, pentru că EliteBook-urile HP sunt mai bine dotate decât laptop-urile ProBook spre exemplu. Designul acestui HP Pro x3 este mai degrabă generic, ceva ce am fi găsit pe un HTC One cu câţiva ani înainte, dar zona frontală nu arată chiar rău, fiind atractivă prin curburile sale. Nu putem decât să compătimim HP, un fel de "mama răniţilor", între acest model anulat şi telefoanele şi tabletele cu WebOS care au murit înainte să poată trăi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×