Nvidia Tegra 2 va domina piața tabletelor și smartphone-urilor În 2011

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.710 ori
<b>Nvidia Tegra 2 va domina piața tabletelor și smartphone-urilor În 2011</b>O serie de analiști de la BMO Capital Markets au predicții excelente pentru Nvidia în privința anului 2011. Chipsetul Tegra 2 va fi adoptat de un număr impresionant de companii în anul ce vine, smartphone-urile și tabletele dual-core urmând să...

O serie de analiști de la BMO Capital Markets au predicții excelente pentru Nvidia în privința anului 2011. Chipsetul Tegra 2 va fi adoptat de un număr impresionant de companii în anul ce vine, smartphone-urile și tabletele dual-core urmând să cucerească piața în acest mod.

Deja știm că LG și Motorola pregătesc pentru lansare handseturi dual-core bazate pe procesorul Nvidia Tegra 2, iar o tabletă Motorola cu aceeași platformă hardware integrată și cu Android 3.0 la bord a fost recent prezentată în cadrul unui eveniment tech. Ambrish Srivastava (analist BMO) și-a exprimat optimismul în legătură cu evoluția celor de la Nvidia în 2011, într-o conferință recentă ce a inclus și investitori de marcă din telecom și IT.

Analiștii de la BMO au întreprins recent o excursie în Asia de Est, vizitând peste 30 de companii din industria tehnologică și majoritatea au declarat că vor folosi chipuri Nvidia Tegra pe viitoarele lor produse. Seria Tegra a debutat în 2008, având avantajul performanței crescute și a unui consum scăzut de energie electrică.

în plus, Tegra 2 realizează o premieră, fiind primul chipset care dă naștere unor telefoane dual-core pe piața modelelor high end. Oare cum va arăta Tegra 3 în tandem cu Android 3.0?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×