Nvidia Tegra 2 va domina piața tabletelor și smartphone-urilor În 2011

1.726 ori
<b>Nvidia Tegra 2 va domina piața tabletelor și smartphone-urilor În 2011</b>O serie de analiști de la BMO Capital Markets au predicții excelente pentru Nvidia în privința anului 2011. Chipsetul Tegra 2 va fi adoptat de un număr impresionant de companii în anul ce vine, smartphone-urile și tabletele dual-core urmând să...

O serie de analiști de la BMO Capital Markets au predicții excelente pentru Nvidia în privința anului 2011. Chipsetul Tegra 2 va fi adoptat de un număr impresionant de companii în anul ce vine, smartphone-urile și tabletele dual-core urmând să cucerească piața în acest mod.

Deja știm că LG și Motorola pregătesc pentru lansare handseturi dual-core bazate pe procesorul Nvidia Tegra 2, iar o tabletă Motorola cu aceeași platformă hardware integrată și cu Android 3.0 la bord a fost recent prezentată în cadrul unui eveniment tech. Ambrish Srivastava (analist BMO) și-a exprimat optimismul în legătură cu evoluția celor de la Nvidia în 2011, într-o conferință recentă ce a inclus și investitori de marcă din telecom și IT.

Analiștii de la BMO au întreprins recent o excursie în Asia de Est, vizitând peste 30 de companii din industria tehnologică și majoritatea au declarat că vor folosi chipuri Nvidia Tegra pe viitoarele lor produse. Seria Tegra a debutat în 2008, având avantajul performanței crescute și a unui consum scăzut de energie electrică.

în plus, Tegra 2 realizează o premieră, fiind primul chipset care dă naștere unor telefoane dual-core pe piața modelelor high end. Oare cum va arăta Tegra 3 în tandem cu Android 3.0?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×