Samsung Omnia i910 analizat si "disecat"

1.970 ori
<b>Samsung Omnia i910 analizat si "disecat"</b>Cei de la phonewreck s-au gandit ca o recenzie a lui Samsung Omnia ar fi tarzie acum, astfel ca ar putea doar desface terminalul, pentru a arunca o privire asupra componentelor sale. Samsung Omnia este un terminal de calitate, un telefon solid, dar totusi...

Cei de la phonewreck s-au gandit ca o recenzie a lui Samsung Omnia ar fi tarzie acum, astfel ca ar putea doar desface terminalul, pentru a arunca o privire asupra componentelor sale.

Samsung Omnia este un terminal de calitate, un telefon solid, dar totusi nu atinge nivelul lui Xperia. De asemenea, spre deosebire de majoritatea BlackBerry-urilor de pe piata, acest terminal vine cu margini metalice cromate, nu cu plastic pictat, care se deterioreaza de-a lungul timpului.

Samsung Omnia disecat

Ecranul lui Omnia este un touchscreen rezistiv, dar totusi el nu ofera atat de multa libertate ca alte terminale dotate cu aceeasi tehnologie. Astfel, stylusul care vine cu telefonul se va dovedi util, de vreme ce majoritatea optiunilor afisate de interfata au dimensiuni mici.

Samsung Omnia disecat

Functiile lui Omnia sunt deja arhicunoscute: camera de 5 megapixeli, memorie interna de 8 GB, browserul Opera 9.5, tastaturi virtuale performante, plus aplicatii media de invidiat pentru orice rival al handsetului. Dezvantajul principal al acestui smartphone este interfata TouchWiz, in tandem cu ecranul de 3.2 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, prea mic pentru widgeturile afisate, astfel ca va veti trezi ca le mutati pe acestea pe ecran din greseala destul de des.

Dupa disectie, descoperim in interiorul lui Omnia un procesor Qualcomm 6800A si unul Marvell PXA312, plus un chip Bluetooth fabricat de CSR, unul WiFi, fabricat de Marvell si cel GPS, marca Avago. Pentru mai multe detalii, aruncati o privire aici.

[Via: Phonewrack.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×