Samsung Pixon12, primul telefon cu camera de 12 megapixeli soseste in Romania

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.853 ori
<b>Samsung Pixon12, primul telefon cu camera de 12 megapixeli soseste in Romania</b>Primul telefon cu camera de 12 megapixeli, Samsung Pixon12 urmeaza sa fie disponibil in Romania, incepand cu luna august a acestui an. Terminalul este unul full-touch, dotat cu display AMOLED de 3.1 inchi si il puteti admira in imaginea de mai jos. Acest...

Primul telefon cu camera de 12 megapixeli, Samsung Pixon12 urmeaza sa fie disponibil in Romania, incepand cu luna august a acestui an. Terminalul este unul full-touch, dotat cu display AMOLED de 3.1 inchi si il puteti admira in imaginea de mai jos.

Acest cameraphone performant permite utilizatorului sa imortalizeze momentele importante rapid si usor, apasand tasta dedicata Camera Power, care ofera acces la functiile camerei prin intermediul unui singur buton. Samsung Pixon12 salveaza imaginile la fel de rapid ca un aparat foto digital avansat, permitand utilizatorului sa faca urmatoarea fotografie dupa aproximativ 2 secunde.

Samsung Pixon in curand in Romania

Handsetul vine si cu functia Touch Auto Focus, care permite selectarea punctului de focus prin atingerea ecranului. Apoi, functia de autofocus va urmari obiectul selectat, pastrand focusul chiar daca acesta se deplaseaza pe ecran. Pixon12 foloseste si functia Smart Auto, care modifica fondul si iluminarea cadrului, pentru a pune in evidenta obiectul pe care doriti sa-l fotografiati.

Samsung Pixon in curand in Romania

Camera acestui terminal Samsung incorporeaza un blitz Xenon si lentile de ultima generatie, dar si un obiectiv larg de 28 mm. Samsung va oferi clientilor sai si functia Share Pix, care va permite utilizatorilor sa uploadeze cele mai noi fotografii pe Facebook, Picasa, Flickr, Photobucket si alte servicii de sharing foto sau social networking, prin intermediul conexiunii HSUPA sau WiFi.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×