Xperia X1 primeste un update de ROM, la versiunea R3A

2.115 ori
<b>Xperia X1 primeste un update de ROM, la versiunea R3A</b>Un nou ROM pentru Sony Ericsson Xperia si-a facut aparitia prin intermediul sistemului oficial de update asociat smartphone-ului X1. Purtand numele de R3A, update-ul vine cu functii noi pe care le aflam in randurile urmatoare. Instalarea acestui ROM aduce...

Un nou ROM pentru Sony Ericsson Xperia si-a facut aparitia prin intermediul sistemului oficial de update asociat smartphone-ului X1. Purtand numele de R3A, update-ul vine cu functii noi pe care le aflam in randurile urmatoare.

Instalarea acestui ROM aduce un timp de mai bun de raspuns al touchscreenului, un panou media mai rapid si o mai buna capacitate de scriere cu ajutorul tastaturii, plus un nivel crescut de luminozitate al acesteia. Per total, performanta lui Xperia X1 va fi imbunatatita, iar semnalul va fi captat mai bine.

Puteti descarca softul necesar de aici, el ocupand 27.1 Mb si urmand a fi instalat pe un PC cu Microsoft Windows. Cerintele serviciului de update instalat pe PC sunt: cablu USB, conexiune Internet, 500 MB spatiu liber pe HDD, 512 MB RAM minim, Windows XP cu SP2 minim, Intel Pentium 4 2.0 Ghz, AMD Athlon.

Instalarea va fi destul de simpla, utilizatorul descarcand pachetul oferit de sistemul de upgrade pe un folder temporar de pe PC. Apoi, utilizatorul va rula fisierul descarcat si va urma instructiunile de pe ecran.

[Via: Coolsmartphone.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×