Samsung S5550 scapa pe web, slider cu functii de social networking

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.345 ori
<b>Samsung S5550 scapa pe web, slider cu functii de social networking</b>Retailerii online care scapa produse pe web inainte de lansarea lor oficiala nu reprezinta un fenomen nou, dar pentru un telefon Samsung, acest lucru este o mini-premiera, cel putin in 2010. Este vorba despre modelul Samsung S5550, pe care il puteti...

Retailerii online care scapa produse pe web inainte de lansarea lor oficiala nu reprezinta un fenomen nou, dar pentru un telefon Samsung, acest lucru este o mini-premiera, cel putin in 2010. Este vorba despre modelul Samsung S5550, pe care il puteti admira mai jos.

Scapat pe web de un e-tailer spaniol, acest slider dispune de un ecran AMOLED cu rezolutie QVGA, suport pentru conectivitate 3G, Bluetooth, o camera de 5 megapixeli cu Power LED, radio FM, player audio si slot pentru carduri microSD.

Din pacate pretul sau si data de lansare nu sunt cunoscute inca, dar ceea ce stim (si putem observa pe ecranul terminalului) este ca S5550 vine cu functii de social networking.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×