Smartphone misterios Sony Ericsson, fotografiat si comparat cu modelul Kurara

1.859 ori
<b>Smartphone misterios Sony Ericsson, fotografiat si comparat cu modelul Kurara</b>Cei de la GSM Arena au primit o imagine de la unul dintre cititori, reprezentand un model Sony Ericsson necunoscut pana acum, care aduce foarte mult cu handsetul Kurara, dar cu o tastatura QWERTY in plus. &nbsp; &nbsp; Acesta ar putea fi un nou model Sony...

Cei de la GSM Arena au primit o imagine de la unul dintre cititori, reprezentand un model Sony Ericsson necunoscut pana acum, care aduce foarte mult cu handsetul Kurara, dar cu o tastatura QWERTY in plus.

Acesta ar putea fi un nou model Sony Ericsson din seria U, iar imaginea afisata pe ecranul sau indica destul de clar ce OS ruleaza terminalul: Symbian S60 5th edition. Ne asteptam ca urmatorul model cu ecran touch si tastatura QWERTY de la Sony Ericsson sa fie XPERIA X2, amanat pana in luna ianuarie a acestui an, in care ne aflam acum, ceea ce inseamna ca il vom vedea in curand pe piata.

Acest "frate geaman" al lui Kurara ar putea incorpora o camera de 8 megapixeli ca si ruda sa apropiata, speram noi si cu suport pentru captura video 720p. Si XPERIA X2 dispune de o astfel de camera, dar ea suporta doar captura video WVGA la 30 fps. Sansele sunt destul de mari ca acest Kurara cu tastatura QWERTY sa foloseasca un ecran cu rezolutie nHD in locul celui cu rezolutie WVGA al lui X2 (360 x 640 pixeli versus 480 x 800 pixeli, ambele pe un ecran de 3.2 inchi).

Diferentele dintre acest model si XPERIA X2 apar si la capitolul OS, unde Windows Mobile a fost inlocuit de Symbian, dar si la procesor, unde Qualcomm MSM 7200 de 528 MHz a fost inlocuit cu un Cortex A8 de 600 MHz. Sa fie terminalul misterios in sfarsit un rival pe masura lui Motorola Milestone, caci de N97 si varianta mini nu se poate pune problema, desi fac parte din acelasi segment (combo ecran touch/tastatura)?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×