Samsung S5600, lansat in Marea Britanie prin Orange

Autor:  | Publicat în:  Samsung 6.838 ori
<b>Samsung S5600, lansat in Marea Britanie prin Orange</b>Samsung S5600, cunoscut si drept Samsung Preston a fost lansat ieri in Marea Britanie prin intermediul operatorului Orange. Terminalul este disponibil la pretul de 258 de dolari, cu optiunea prepay, dar el poate fi achizitionat si cu abonament, handsetul...

Samsung S5600, cunoscut si drept Samsung Preston a fost lansat ieri in Marea Britanie prin intermediul operatorului Orange. Terminalul este disponibil la pretul de 258 de dolari, cu optiunea prepay, dar el poate fi achizitionat si cu abonament, handsetul fiind gratuit in acest caz.

Orange ofera deocamdata doar versiunea pe negru a telefonului, care va fi disponibil si in alb si roz de-a lungul anului. Anuntat oficial in acelasi timp cu modelul S5230 (Toco Lite), Samsung S5600 vine cu un display touchscreen QVGA de 2.8 inchi, o camera de 3 megapixeli cu suport pentru inregistrare video si Bluetooth 2.1.

Samsung S5600

Pe lista de specificatii a terminalului se mai afla radio FM, o memorie interna de 80 MB si un slot pentru carduri microSD. Samsung S5600, in varianta neagra poate fi achizitionat de aici. Ramane de vazut cand va sosi si in Romania acest terminal, cel mai probabil tot prin Orange.

[Via: Unwiredview.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×