Samsung SGH-F508, un telefon DivX

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.702 ori
<b>Samsung SGH-F508, un telefon DivX</b>Samsung Ultra Video SGH-F508 a primit aprobarea celor de la DivX pentru a include toate softurile necease unei experiente multimedia de exceptie. Puteti admira ineditul terminal in imaginea urmatoare: F508 a primit aprobarea pentru video playback de de...

Samsung Ultra Video SGH-F508 a primit aprobarea celor de la DivX pentru a include toate softurile necease unei experiente multimedia de exceptie. Puteti admira ineditul terminal in imaginea urmatoare:

F508 a primit aprobarea pentru video playback de de inalta calitate, in standardele DivX. Aceasta aprobare garanteaza ca noul model este compatibil cu peste 90 de milioane de terminale aprobate DivX. Terminalul include un urias display LCD rotativ, care ofera utilizatorului o perspectiva unica in vizionare filmelor. SGH-F508 va poposi in tarile vorbitoare de chineza in acest an, dar nu cunoastem inca o data de lansare oficiala.

Acesta este cel de-al doilea telefon lansat de Samsung, care obtine aprobarea DivX si care poate oferi playback pentru clipurile de pe site-ul video DivX Stage 6. Display-ul va fi ideal pentru afisarea a numeroase continuturi media, livrate cu ajutorul serviciilor puse la dispozitie de operatorul local. Suntem siguri ca handsetul, in versiunea sa finala va avea pronuntate functii TV, fiind utilizat drept unul dintre pionierii europeni ai televiziunii mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×