Samsung SGH-F508, un telefon DivX

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.710 ori
<b>Samsung SGH-F508, un telefon DivX</b>Samsung Ultra Video SGH-F508 a primit aprobarea celor de la DivX pentru a include toate softurile necease unei experiente multimedia de exceptie. Puteti admira ineditul terminal in imaginea urmatoare: F508 a primit aprobarea pentru video playback de de...

Samsung Ultra Video SGH-F508 a primit aprobarea celor de la DivX pentru a include toate softurile necease unei experiente multimedia de exceptie. Puteti admira ineditul terminal in imaginea urmatoare:

F508 a primit aprobarea pentru video playback de de inalta calitate, in standardele DivX. Aceasta aprobare garanteaza ca noul model este compatibil cu peste 90 de milioane de terminale aprobate DivX. Terminalul include un urias display LCD rotativ, care ofera utilizatorului o perspectiva unica in vizionare filmelor. SGH-F508 va poposi in tarile vorbitoare de chineza in acest an, dar nu cunoastem inca o data de lansare oficiala.

Acesta este cel de-al doilea telefon lansat de Samsung, care obtine aprobarea DivX si care poate oferi playback pentru clipurile de pe site-ul video DivX Stage 6. Display-ul va fi ideal pentru afisarea a numeroase continuturi media, livrate cu ajutorul serviciilor puse la dispozitie de operatorul local. Suntem siguri ca handsetul, in versiunea sa finala va avea pronuntate functii TV, fiind utilizat drept unul dintre pionierii europeni ai televiziunii mobile.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×