Interfata iPhone apare pe Nokia N800

2.376 ori
<b>Interfata iPhone apare pe Nokia N800</b>Iata ca acum nu veti mai avea nevoie de un iPhone pentru a trai experienta unica oferita de Jesus Phone. Fanii terminalelor mobile de top incearca sa emuleze interfata touchscreen a telefonului produs de Apple, creand o versiune proprie, adaptata unui...

Iata ca acum nu veti mai avea nevoie de un iPhone pentru a trai experienta unica oferita de Jesus Phone. Fanii terminalelor mobile de top incearca sa emuleze interfata touchscreen a telefonului produs de Apple, creand o versiune proprie, adaptata unui terminal ca Nokia N800 Internet Tablet.

Exista deja numeroase exemple de aplicatii similare cu cele ce ruleaza pe iPhone, disponibile acum online. Printre primele se numara o tastatura virtuala, in pur stil iPhone, prezentata pe blogul Gustavo Sverzut Barbieri. Aplicatia a fost creata in Python si Edje... Tastatura virtuala specifica terminalului de la Apple a aparut pe Nokia N800, urmata fiind de un clip YouTube care prezenta o aplicatie ce permite scroll-ul pe ecranul lui N800 in stil iPhone.

Din cate se pare, plaftorma Linux folosita pe N800 este extrem de usor de customizat, suportand majoritatea aplicatiilor care le emuleaza pe cele prezente pe Jesus Phone. Exista deja initiative serioase de a crea un User Interface specific iPhone, dar destinat terminalelor ce ruleaza Windows Mobile, folosind Flash Lite. Puteti urmari evolutia procesului la aceasta adresa, unde exista deja disponibile pentru download o aplicatie care va informeaza despre starea vremii si un launcher, ambele emulate dupa cele prezente pe iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×