Samsung și-a atins obiectivul pe 2011 - 300 de milioane de telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.710 ori
<b>Samsung și-a atins obiectivul pe 2011 - 300 de milioane de telefoane mobile</b>Compania sud-coreeană a performat într-un an de criză și în ciuda disputelor cu Apple ce riscau la un moment dat să degenereze. Au reușit să livreze peste 300 de milioane telefoane mobile și și-au atins milestone-ul stabilit pe anul în curs și...

Compania sud-coreeană a performat într-un an de criză și în ciuda disputelor cu Apple ce riscau la un moment dat să degenereze. Au reușit să livreze peste 300 de milioane telefoane mobile și și-au atins milestone-ul stabilit pe anul în curs și asta mai devreme decât anticipau.

Unele dintre cele mai interesante telefoane mobile lansate în 2011 sunt: Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy R, smartbletul Samsung Galaxy Note. O parte dintre ele au fost prezentate și în cadrul unor recenzii extinse pe mobilissimo.ro

Cele 300 de milioane telefoane mobile se transformă în 820.000 de telefoane pe zi. Statistică care s-ar putea să o considerați interesantă:

  • Locul 2 după Nokia în 2011 în ce privește numărul de telefoane fabricate;
  • Prima dată când trec de pragul de 300 de milioane telefoane mobile într-un singur an;
  • Au început să fabrice telefoane mobile în 1988;
  • Primul milion într-un singur an - 1996;
  • Prima 100 de milioane pe an - 2005;
  • 200 de milioane telefoane mobile - 2009 și observați că intervalul până la 300 de milioane s-a atins într-un interval de timp mai scurt. 

Explozia smartphone-urilor i-a prins bine și chiar Bada OS evoluează frumos. Au vândut mai multe terminale decât cele cu Windows Phone sau cel puțin așa afirmau unele studii citate de mine în urmă cu câteva săptămâni.

S-a spus de multe ori că Samsung a copiat designul lui iPhone 3GS, iPhone 4 sau al tabletei iPad. Zvonurile nu apăreau în mod nefondat, dar cred că și Apple a exagerat în unele momente. Atuurile Samsung stau și pe partea de display - SuperAMOLED reprezintă un standard ridicat în materie, procesorul Exynos dual-core de pe SGS II este poate cel mai performant din 2011.

Apropo, mâine se lansează Samsung Galaxy Nexus în oferta Vodafone după cum ați citit aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×