Samsung si CNN, gata de a oferi servicii de "stiri la purtator"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.146 ori
<b>Samsung si CNN, gata de a oferi servicii de "stiri la purtator"</b>Samsung si CNN International au anuntat astazi o intelegere, prin intermediul careia utilizatorii de telefoane Samsung vor beneficia de acces mai usor la serviciile de stiri multimedia ale celor de la CNN. Noul serviciu va fi bazat pe Java si a fost...

Samsung si CNN International au anuntat astazi o intelegere, prin intermediul careia utilizatorii de telefoane Samsung vor beneficia de acces mai usor la serviciile de stiri multimedia ale celor de la CNN.

Noul serviciu va fi bazat pe Java si a fost prezentat deja in cadrul unei demonstratii la Mobile World Congress in luna februarie a acestui an. Parteneriatul celor 2 companii va acoperi Europa, Estul Mijlociu, Africa, zona Asia-Pacific si America Latina. Incepand cu Samsung G810, un telefon cu camera de 5 megapixeli si conectivitate HSDPA, numeroase alte terminale Samsung vor sosi dotate cu continuturi mobile CNN. G810 va fi disponibil pe piata europeana din luna mai.

Prin noul serviciu, utilizatorii beneficiaza de acces printr-un singur click la serviciile CNN si mii de reportaje si imagini furnizate de corespondentii celebrului canal media. Aplicatia Java CNN va fi preinstalata pe terminalele Samsung, permitand clientilor sa aleaga o serie de categorii preferate, sa acceseze rapid stirile populare si sa vizualizeze titlurile zilei in format video prin intermediul programului "CNN World News Now", difuzat ora de ora. Un glob pamantesc interactiv si mii de harti vor fi folosite pentru cautarea a peste 1000 de de orase la nivel global si pentru o prognoza meteo cat mai detaliata.

De mentionat este si faptul ca publicul CNN poate furniza propriile stiri/imagini/video-uri uploadandu-le direct pe site-ul CNN dedicat "citizen journalism-ului".

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×