Samsung şi LG anunţă investiţii de 11.6 miliarde de dolari în panourile flexibile OLED; Ele ar putea ajunge pe iPhone 8 şi alte viitoare terminale

1.179 ori
<b>Samsung şi LG anunţă investiţii de 11.6 miliarde de dolari în panourile flexibile OLED; Ele ar putea ajunge pe iPhone 8 şi alte viitoare terminale</b>Chiar astăzi aflam faptul că într-adevăr Apple plănuiește ca iPhone-urile din 2017 să aducă panouri OLED la bord, această tehnologie fiind prezentă totuși de mult timp pe piață. În schimb, panourile flexibile OLED sunt cu totul și cu totul noi

Am avut recent confirmarea unui ecran OLED pe modelele iPhone din 2017, cu implicare Sharp în proiect, iar acum Samsung şi LG îşi manifestă la rândul lor interesul în acest tip de panouri. Astfel, Samsung şi LG au anunţat investiţii de 11.6 miliarde de dolari în ecrane OLED flexibile.

Ele se înscriu în cursa pentru furnizarea panourilor pentru modelele iPhone 8 şi alte device-uri ulterioare. Multiple zvonuri au afirmat că una dintre generaţiile viitoare de iPhone va aduce un panou OLED cu muchii curbate şi dacă anul viitor vedem doar un iPhone 7s, atunci e posibil ca iPhone 8 să inaugureze noul panou în 2018.

Cert e că Apple lucrează cu "the best of the best" şi nu ar trebui să ne mire că 3 companii îşi dau interesul pentru proiect. Vorbim de zeci de milioane de unităţi de telefoane şi va fi nevoie de aportul Samsung Display, LG Display, dar şi Sharp. În acest moment Samsung Display deţine 95% din cota globală în zona de panouri OLED de mărime mică şi medie.

Investiţiile lor se ridică la 9.7 miliarde de dolari în segment în acest an, mai mult decât dublu faţă de LG. Apple ar avea nevoie să comande în jur de 100 de milioane de panouri OLED pe an, afirmă experţii, astfel ca partenerii săi trebuie să extindă producţia şi să îşi mărească fabricile. Bătălia va fi dură între aceste companii, dar Samsung are un avans uriaş deja.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×