Samsung Star Deluxe Duos S5292 și câteva informații ajunse pe web, neoficial

1.496 ori
<b>Samsung Star Deluxe Duos S5292 și câteva informații ajunse pe web, neoficial</b>Compania sud-coreeană nu renunță la telefoanele tale ieftine, fără Android. Câteva imagini cu un astfel de feature phone au ajuns pe web. Vă reamintesc că nu-i un smartphone cu Android ci unul conceput să fie ieftin, ușor de achiziționat și...

Compania sud-coreeană nu renunță la telefoanele sale ieftine, fără Android. Câteva imagini cu un astfel de feature phone au ajuns pe web. Vă reamintesc că nu-i un smartphone cu Android ci unul conceput să fie ieftin, ușor de achiziționat și fără semnarea unui contract sau abonament.

Ar dispune de un procesor single core de 312 MHz, 128 MB memorie RAM, display de 3.5 inch cu rezoluție 320x480 pixeli, 512 MB spațiu de stocare și microSD slot, cameră foto de 3.2 Megapixeli, Wi-Fi și bluetooth la conectivitate.

Apreciez că au renunțat la rezoluție de 240x320 sau 240x400 pixeli și au trecut pe una ceva mai echitabilă de 320x480 pixeli pe un display de 3.5 inch. Așa avea și iPhone la primele generații din urmă cu 3 - 4 ani de zile. în rest, vă dați seama că prețul de achiziție va juca un rol important în alegerea acestui telefon + conectivitatea dual-sim pentru cei interesați.

Bănuiesc că lansarea oficială se va face până la final de an, în câteva zile și atunci vom afla cu siguranță la ce preț va fi comercializat cât și disponibilitatea pe plan local sau european.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×