Pachetul software ce aduce Android Pie pe Galaxy S9 și S9+ este testat la nivel global de către Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.371 ori
<b>Pachetul software ce aduce Android Pie pe Galaxy S9 și S9+ este testat la nivel global de către Samsung</b>Aflăm astăzi faptul că sud-coreenii de la Samsung au început testarea release-ului Android Pie pentru Galaxy S9 la nivel global, confirmări ale acestui fapt sosind din multe țări. Deși nu avem o perioadă dezvăluită pentru startul distribuirii

Este știut faptul că la ora actuală mulți producători din lumea Android au început lucrul la actualizarea Android Pie pe care o vor aduce în primă fază pe terminalele flagship proaspete. Și sud-coreenii de la Samsung au demarat un asemenea program, astăzi fiind dezvăluită informația că firma testează release-ul Android Pie pentru smartphone-ul Galaxy S9 în toate țările - acesta fiind un posibil semn că poate de această dată lucrurile se vor mișca mai rapid.

Desigur se ia în calcul și varianta Galaxy S9+ aici, iar pe seama detaliilor dezvăluite aflăm că în momentul de față pachetul software unul încă nefinisat după cum o confirmă și cei de la XDA-Developers care au pus mâna pe firmware-ul cu pricina. Rămâne de văzut când se va da startul unui program de testare Beta al lui Pie și sperăm ca acum procesul să fie mai rapid în ceea ce privește rezolvarea bug-urilor.

Altfel nu ar fi exclus ca Android Pie să își facă apariția pe duo-ul S9 abia la începutul anului viitor. Și Note 9 ar trebui să fie în același stadiu, motiv pentru care urmărim evoluția scăpărilor din jurul acestui subiect al actualizării la noul release. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×