Samsung Transform ni se dezvaluie... din greseala

1.205 ori
<b>Samsung Transform ni se dezvaluie... din greseala</b>Ce eroare mai mare poate face un operator decat sa publice din greseala manualul unui telefon pe care nu l-a lansat inca? Eroarea apartine celor de la Sprint, care printr-o scapare de zile mari au lasat sa ajunga pe Sprint.com manualul handsetului Samsung...

Ce eroare mai mare poate face un operator decat sa publice din greseala manualul unui telefon pe care nu l-a lansat inca? Eroarea apartine celor de la Sprint, care printr-o scapare de zile mari au lasat sa ajunga pe Sprint.com manualul handsetului Samsung Transform.

Lansarea oficiala a acestui terminal Android va avea loc in curand si se pare ca avem de-a face cu un slider QWERTY, care vine cu urmatoarele specificatii:

  • OS: Android 2.2
  • Camera: 3MP, camera secundara frontala
  • Conectivitate: WiFi, 3G, GPS, Bluetooth
  • Memorie: slot microSD

Telefonul mai foloseste si un sistem Sprint ID, care permite utilizatorilor sa cumpere si descarce continuturi (iconuri, wallpaper-uri, aplicatii). Deja la ora la care cititi aceste randuri, Sprint a scos manualul de pe web, dar gafa ramane facuta, iar cineva va plati pentru ea, cu siguranta.

Samsung Transform ni se dezvaluie... din greseala

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×