Trio Motorola impresionant: Moto Bravo, Flipout si Flipside sosesc de sarbatori

1.725 ori
<b>Trio Motorola impresionant: Moto Bravo, Flipout si Flipside sosesc de sarbatori</b>Se pare ca astazi e ziua celor de la Motorola, astfel ca dupa ce am aflat detalii despre modelele Defy si Droid Pro, iata ca operatorul american AT&T a anuntat debutul unui trio de terminale produse de Moto. Este vorba despre modelele Bravo, Flipout si...

Se pare ca astazi e ziua celor de la Motorola, astfel ca dupa ce am aflat detalii despre modelele Defy si Droid Pro, iata ca operatorul american AT&T a anuntat debutul unui trio de terminale produse de Moto. Este vorba despre modelele Bravo, Flipout si Flipside, toate handseturi bazate pe Android.

Motorola Bravo nu trebuie confundat cu HTC Bravo, iar in ce priveste trio-ul de mai sus, toate modelele ruleaza Android 2.1 si vin cu cea mai noua versiune de interfata MOTOBLUR. Bravo este modelul cel mai high end dintre noile sosite, incorporand urmatoarele specificatii:

  • Display: 3.7 inchi, 854 x 480 pixeli
  • CPU: TI OMAP 3610, 800 MHz
  • Camera: 3MP
  • Conectivitate: WiFi, Bluetooth, 3G, DLNA

Flipout si Flipside folosesc acelasi procesor, un TI OMAP 3410 la 720 MHz, o camera de 3 megapixeli si un display de 2.8 inchi QVGA, respectiv un HVGA de 3.1 inchi. Flipside vine si cu un trackpad de mari dimensiuni, care va permite utilizatorului sa navigheze in meniuri cu o singura mana, in vreme ce degetele vor ramane pe ecranul touch.

Flipout va costa 80 de dolari, cu abonament AT&T pe 2 ani, in vreme ce Flipside va fi disponibil la pretul de 100 de dolari, iar Bravo va costa 130 de dolari. Terminalele vor fi disponibile in perioada sarbatorilor de iarna si le asteptam si in Europa cat de curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×