Și Motorola lucrează la un smartphone pliabil; Brevetează un panou OLED flexibil edge-to-edge

751 ori
<b>Și Motorola lucrează la un smartphone pliabil; Brevetează un panou OLED flexibil edge-to-edge</b>Încă de anul trecut tot vedem brevete pentru smartphone-uri pliabile, iar mai nou și cei de la Motorola lucrează la un asemenea produs. Compania deținută de către Lenovo a primit la data de 8 februarie un brevet ce face referire la un display

O mulțime de producători din zona smartphone au tot primit în ultime vreme brevete ce fac aluzie la smartphone-uri pliabile, cele mai multe astfel de trademark-uri sosind pentru produse marca Microsoft și Samsung. Acum pe listă ajunge și Motorola, firmă deținută de către Lenovo ce ar avea în plan lansarea unui dispozitiv mobil cu capacitatea de pliere într-un viitor apropiat după cum ne dezvăluie un brevet proaspăt.

Brevet Motorola

Din câte ni se dezvăluie, este vorba aici despre un panou OLED flexibil de tip edge-to-edge pe care Motorola l-ar putea include atât pe smartphone-urile cu design clasic, cât și pe modele mai deosebite, adică din cele pliabile. Potrivit diagramelor de aici, una dintre aplicațiile la care ecranul de față ar putea fi utilizat va fi aceea unde un dispozitiv mobil se va putea plia și extinde diagonala dintr-o mișcare.

Brevet Motorola

Practic avem ceva similar cu ce tot am văzut brevetat în ultimele luni, adică un handset pliabil ce poate lua rolul de smartphone, dar și de tabletă atunci când nu este pliat. Nu avem alte detalii despre brevetul Motorola și nu știm nici cât de curând vom vedea un asemenea panou din partea companiei aflată sub conducerea chinezilor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×