UPC România lansează aplicația My UPC pe Android

1.861 ori
<b>UPC România lansează aplicația My UPC pe Android</b>Operatorul de Internet și cablu UPC România a lansat o aplicație specială My UPC pentru platformă Android, după ce lansase deja serviciul HBO Go și aplicația UPC TV România. Aplicația nouă, My UPC va fi oferită specială pentru clienții UPC....

Operatorul de Internet și cablu UPC România a lansat o aplicație specială My UPC pentru platformă Android, după ce lansase deja serviciul HBO Go și aplicația UPC TV România. Aplicația nouă, My UPC va fi oferită specială pentru clienții UPC.

Folosind acest soft veți putea vedea detalii despre serviciile UPC sau plata facturilor. în plus puteți verifica istoricul ultimelor 12 luni de abonament și plăti factura în avans. Tot la capitolul plăti veți avea la dispoziție sistemul securizat PayU. în aceeași aplicație puteți seta alerte pentru a primi mesaje text sau mailuri despre dată la care se va emite factura și data să scadenta.

în cele din urmă, softul afișează cele mai apropiate magazine UPC și va permite și să trimiteți mesaje echipei UPC. Deocamdată aplicația e disponibilă doar pe Android și o puteți descărca de aici. Sunt sigur că urmează o lansare și pentru iOS și poate cine știe și pe Windows Phone.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×