Strâns cu ușa de Sony și Apple, hackerul Geohot trece la muzică rap (Video)

2.326 ori
<b>Strâns cu ușa de Sony și Apple, hackerul Geohot trece la muzică rap (Video)</b>Ce metodă mai originală de a reacționa după ce Sony ți-a confiscat computerul decât un videoclip rap împotriva acestei companii? Este vorba evident despre tânărul George Hotz aka Geohot, faimosul hacker care a deblocat iPhone-ul și a reușit...

Ce metodă mai originală de a reacționa după ce Sony ți-a confiscat computerul decât un videoclip rap împotriva acestei companii? Este vorba evident despre tânărul George Hotz aka Geohot, faimosul hacker care a deblocat iPhone-ul și a reușit primul jailbreak al consolei PlayStation 3 după ani buni de muncă.

Ei bine, în ianuarie Sony a obținut permisiunea legală de a-i confisca PC-urile tânărului și toate hardurile, pentru a face cercetări. Reacția lui Geohot nu s-a lăsat mult-așteptată și o puteți vedea în clipul din acest articol. Pe lângă vendetta personală realizată cu acest clip, el face parte și dintr-un concurs de rap, se pare.

George Hotz a devenit celebru atunci când a făcut schimb cu fondatorul companiei Certicell, oferindu-i un iPhone 8GB deblocat și primind în schimb un Nissan 350Z și 3 iPhone-uri de 8GB. Marea deblocare a avut loc pe 8 februarie 2008, iar Hotz a început să apară la toate emisiunile de specialitate din SUA. Hackul consolei PS3 a venit pe 22 ianuarie 2010, spre mâhnirea celor de la Sony.

Oare ce altă inițiativa mai are pregătită acest tânăr care a promis că într-o zi va hackui și creierul uman?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×