Scandyna prezinta boxele Micropod SE Active

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 835 ori
<b>Scandyna prezinta boxele Micropod SE Active</b>Scandyna si-a extins gama de produse audio lansand boxele din imaginea urmatoare, modele inedite ca design si de o inalta fidelitate. Boxele Micropod SE Active sunt create pentru a se potrivi oricarui birou si pot fi conectate la PC, iPod sau MP3 player....

Scandyna si-a extins gama de produse audio lansand boxele din imaginea urmatoare, modele inedite ca design si de o inalta fidelitate.

Boxele Micropod SE Active sunt create pentru a se potrivi oricarui birou si pot fi conectate la PC, iPod sau MP3 player. Disponibile in 6 nuante intense (negru, alb, albastru, rosu, argintiu si galben), boxele au un design “funky” si inedit, ideal pentru un public tanar, care isi doreste un produs de calitate. Micropod SE Active incorporeaza un amplificator activ care ii asigura un bas puternic si un sunet clar.

Masurand 130mm latime, 160mm inaltime si 121 mm grosime, boxele sunt destul de compacte incat sa poata fi amplasate oriunde, de la un birou pana la a le agata de tavan pentru mai mult loc liber . Curbate, colorate, compacte... De ce nu ne-ar placea aceste boxe? Poate din cauza pretului: 199 de lire sterline.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×