Telefonul pliabil Motorola RAZR este certificat de Bluetooth SIG; Se confirmă brandingul RAZR

1.030 ori
<b>Telefonul pliabil Motorola RAZR este certificat de Bluetooth SIG; Se confirmă brandingul RAZR</b>În ultimele săptămâni s-a discutat tot mai mult despre telefoane pliabile şi parcă zilnic mai apare câte un brevet. Huawei Mate X şi Galaxy Fold doar au încercat marea cu degetul, iar acum e momentul să intre în luptă şi americanii

În ultimele săptămâni s-a discutat tot mai mult despre telefoane pliabile şi parcă zilnic mai apare câte un brevet. Huawei Mate X şi Galaxy Fold doar au încercat marea cu degetul, iar acum e momentul să intre în luptă şi americanii. Motorola ne pregăteşte un RAZR pliabil şi azi avem prima confirmare cu privire la branding.

Telefonul cel nou a primit certificarea Bluetooth SIG, care confirmă numele Motorola RAZR pentru viitorul smartphone pliabil. La început de an apăreau primele zvonuri legate de un terminal pliabil de 1500 de dolari care va învia seria RAZR. Ar urma să fie un telefon clamshell, formatul clasic de telefon cu clapetă, dar în variantă care se pliază, cu extra ecran.

Am văzut până acum doar randari şi concepte, plus un brevet sau două. Compania confirmase într-un interviu din luna februarie faptul că lucrează la un device de acest tip, dar nu menţionase şi brandul RAZR. Ei bine, în baza de date Bluetooth SIG apare acum mare şi frumos numele de cod "Razr XT2000-1". Aflăm că terminalul va sosi în exclusivitate prin operatorul Verizon în SUA.

În prealabil descoperisem şi câteva dotări, care îl apropie pe acest RAZR mai mult de un telefon midrange, decât de un high end. E vorba despre un procesor Snapdragon 710 + GPU Adreno 616. Pe lângă ecranul pliabil central vom avea şi un ecran extern pentru notificări.

Încă nu e clar când va debuta acest telefon, dar fiind un produs Verizon, am putea vedea şi 5G la bord, operatorul lansând deja servicii 5G în câteva oraşe din SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×