Scurgere de informații la Motorola: tableta Xoom 2, ceasul telefon Tracy XL și numeroase smartphone-uri noi!

1.732 ori
<b>Scurgere de informații la Motorola: tableta Xoom 2, ceasul telefon Tracy XL și numeroase smartphone-uri noi!</b>Motorola a avut parte de o scurgere importantă de informații astăzi, site-ul Pocketnow reușind să realizeze o serie de capturi de ecran de pe site-ul companiei americane, unde au fost publicate din greșeală câteva imagini cu viitoare terminale....

Motorola a avut parte de o scurgere importantă de informații astăzi, site-ul Pocketnow reușind să realizeze o serie de capturi de ecran de pe site-ul companiei americane, unde au fost publicate din greșeală câteva imagini cu viitoare terminale. Printre acestea se numără tableta Motorola Xoom 2, dar și o serie de telefoane mobile.

Remarcăm și prezența ceasului-telefon Motorola Tracy XL, un tribut al ceasului pe care îl purta detectivul Dick Tracy, plus telefoane interesante precum celebrul Targa, cu suport LTE. Printre modelele scăpate se mai numără și smartphone-urile Zaha, Pearl și Slimline, iar drept confirmare a autenticității acestora, Motorola a insistat ca Pocketnow să dea jos de pe site imaginile cu viitoarele sale produse.

Scurgerea de informații rămâne totuși validă și deja există un număr de site-uri care au preluat fotografiile și informațiile. Dintre aceste modele aveam informații doar despre Motorola Targa, un smartphone LTE care urmează să sosească în oferta operatorului Verizon. Pe când și detalii despre noi terminale Droid, eventual dual core-uri de 1.2GHz cu ecrane mari?

Motorola Zaha

ceasul telefon Tracy XL

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×