Se poate și mai ieftin! Terminal de 5 inch quad core cu camera de 13 MP costă doar 112 dolari - Xiaocai G6!

Autor:  | Publicat în:  Xiaocai 2.275 ori
<b>Se poate și mai ieftin! Terminal de 5 inch quad core cu camera de 13 MP costă doar 112 dolari - Xiaocai G6!</b>După ce zilele trecute aflam din speculațiile analiștilor că un Galaxy S4 ar costa puțin peste 200 de dolari în producție, ei bine astăzi descoperim că poți avea un terminal quad core cu ecran de 5 inch și pentru doar 112 dolari! E vorba despre...

După ce zilele trecute aflam din speculațiile analiștilor că un Galaxy S4 ar costa puțin peste 200 de dolari în producție, ei bine astăzi descoperim că poți avea un terminal quad core cu ecran de 5 inch și pentru doar 112 dolari! E vorba despre modelul Xiaocai G6, care vine evident din China.

Device-ul și-a făcut apariția pe piața din China și acest model low cost vine cu un ecran de 5 inch, cu rezoluție 1280 x 720, un procesor quad core MT6589 la 1.2 GHz, 1 GB RAM, o cameră frontală de 5 megapixeli și una de 13 megapixeli în spate. Nici bateria nu sună rău, având o capacitate de 2500 mAh. în aceste condiții, cine mai vrea să cheltuiască 2800 de lei pe un Xperia Z?

Xiaocai G6 Benchmark

Un alt aspect surprinzător e că Xiaocai G6 rulează Android 4.2 preinstalat, dar se pare că performanțele nu sunt chiar atât de impresionante, după cum arăta și captura de ecran cu benchmark-ul AnTuTu. Produsul debutează în aprilie și un astfel de terminal ar fi o mină de aur la noi în România pentru producătorul sau importatorul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×