Se reconfirmă prezența unei singure camere foto pe Galaxy S9; vedem o fotografie cu panoul său spate

841 ori
<b>Se reconfirmă prezența unei singure camere foto pe Galaxy S9; vedem o fotografie cu panoul său spate</b>Continuă leak-urile pentru Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, iar astăzi avem ocazia să vedem o fotografie cu panourile spate destinate celor două modele de față. Se reconfirmă astfel că varianta standard va opta pentru o singură cameră

Leak-urile continuă să sosească pentru Galaxy S9 chiar și acum pe final de an când începem să descoperim scăpări ceva mai credibile cum este cazul panoului spate pe care îl vedeți mai jos. Materialul foto a fost postat pe platforma Weibo și la prima vedere componenta pare a fi reală având chiar și logo-ul Samsung și decupajul necesar pentru camera foto singulară și pentru scanner-ul de amprente ce va fi plasat sub.

Samsung Galaxy S9

Se reconfirmă iar că modelul standard S9 va opta pentru o singură cameră foto în spate, în vreme ce varianta cu Plus în coadă va avea rezervat modulul dual - o dotare ce i-ar putea convinge pe unii să-l aleagă și bineînțeles să plătească mai mult, situație în care și profitul înregistrat de sud-coreeni crește.

Pe Samsung Galaxy S9 îl așteptăm lansat înainte de târgul Mobile World Congress 2018 din Barcelona, producătorii optând după cum am văzut în anii trecuți pentru prezentarea noutăților cu doar câteva zile înainte de deschiderea oficială a show-ului tech. Vom primi 4 sau 6 GB RAM la pachet, un ecran cu diagonala de 5.8 inch și vestea cea bună este că jack-ul audio se va păstra.

Din toate datele adunate până acum, Galaxy S9 pare a fi un upgrade minor pentru S8 și actualii posesori ai flagship-ului din 2017 nu au motive serioase pentru a face trecerea la noua variantă anul viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×