Se va numi sau nu Galaxy S10 următorul flagship al celor de la Samsung? Avem informații oficiale

2.722 ori
<b>Se va numi sau nu Galaxy S10 următorul flagship al celor de la Samsung? Avem informații oficiale</b>Încă de pe vremea când Samsung Galaxy S9 se contura clar cu specificaţii şi scăpări de randări, a început să se discute despre Galaxy S10. Întâi s-a vorbit despre procesorul sau de 7 nm, iar apoi despre faptul că denumirea ar putea să nu fie "Galaxy S10".

Încă de pe vremea când Samsung Galaxy S9 se contura clar cu specificaţii şi scăpări de randări, a început să se discute despre Galaxy S10. Întâi s-a vorbit despre procesorul sau de 7 nm, iar apoi despre faptul că denumirea ar putea să nu fie "Galaxy S10". Acum Samsung vine cu confirmarea oficială!

Sud coreenii au confirmat că viitorul flagship va avea o denumire diferită, schimbată. Informaţia vine chiar de la şeful Samsung Mobile, DJ Koh, care declară că există posibilitatea ca Samsung să nu folosească sistemul clasic de numire "S" plus cifra următoare la modelul de anul viitor. Koh a subliniat că se va păstra brandul Galaxy, dar numerotarea nu e bătută în cuie.

Există teoria că telefonul s-ar numi Samsung Galaxy X, denumire asociată cu acel model pliabil care a tot apărut în brevete în ultimul an. Samsung Galaxy X ar trebui să fie cu adevărat special, fiind al zecelea flagship din serie, care trebuie aniversat aşa cum se cuvine. Ca atare ne aşteptăm la un ecran edge-to-edge real, eventual cu decupaj pentru un sistem de autentificare rival al lui Face ID, cameră duală frontală poate şi eventual şi pliabilitatea de care se tot discută.

Samsung ar putea lansa un Galaxy X şi X Plus normal şi un Galaxy X Pro pliabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×