Sediul central al Romtelecom Timisoara in flacari!

Autor:  | Publicat în:  Romtelecom 2.634 ori
<b>Sediul central al Romtelecom Timisoara in flacari!</b>Cu cateva ore in urma, un incendiu a izbucnit la etajul al doilea al sediului Romtelecom din Timisoara, acesta extinzandu-se cu repeziciune datorita cablurilor. Din fericire incendiul a fost stins, dar 25.000 de abonati de telefonie fixa au fost afectati,...

Cu cateva ore in urma, un incendiu a izbucnit la etajul al doilea al sediului Romtelecom din Timisoara, acesta extinzandu-se cu repeziciune datorita cablurilor. Din fericire incendiul a fost stins, dar 25.000 de abonati de telefonie fixa au fost afectati, problema urmand sa se remedieze joi dimineata.

Se pare ca incendiul a fost provocat de catre un muncitor care folosea o bormasina, dar nu se cunosc detalii exacte despre imprejurarile care au dus la acest incident major. Pompierii afirma totusi ca incendiul ar fi pornit de la o lucrare din zona, extinzandu-se apoi rapid datorita tubulaturilor cladirii.

Singurul ranit a fost un pompier, transportat la spital pentru a-i fi trata rana de la mana. Nu se cunoaste inca o valoare precisa pagubelor, dar conform pompierilor numeroase tavane de rigips au cazut, iar computerele, mobilierul si diverse electronice au fost distruse. De mentionat este faptul ca pompierii, desi au stins incendiul vor ramane in aceasta noapte in zona, pentru a evita o reizbucnire a acestuia.

Mai multe detalii la adresa: http://pescurt.ro/presa-despre/romtelecom+incendiu+timisoara

Video (multumiri Realitatea TV):

Locatia incendiului (cladirea alba din centrul imaginii):


View Larger Map

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×