Jocul Halo 3 vinde in valoare de 170 de milioane in prima zi

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.077 ori
<b>Jocul Halo 3 vinde in valoare de 170 de milioane in prima zi</b>Cel mai asteptat joc al anului, Halo 3, lansat de catre Microsoft si destinat consolelor Xbox 360 a stabilit un nou record de vanzari, aducand publisherului sau si producatorului 170 de milioane de dolari in prima zi. Astfel, Halo 3 depaseste orice joc...

Cel mai asteptat joc al anului, Halo 3, lansat de catre Microsoft si destinat consolelor Xbox 360 a stabilit un nou record de vanzari, aducand publisherului sau si producatorului 170 de milioane de dolari in prima zi.

Astfel, Halo 3 depaseste orice joc sau film lansat vreodata impulsionand sectiunea de divertisment a celor de la Microsoft, care era in pierdere in ultima vreme. Fanii jocului au luat cu asalt si serviciul online Xbox Live, peste 1 milion de fani ai lui Halo 3 luptandu-se virtual in primele 20 de ore ale zilei de 25 septembrie. Hitul a depasit cu usurinta predecesorul sau, Halo 2, lansat in 2004 si care a adus distribuitorilor sai 125 de milioane de dolari.

Un astfel de joc costa 60 de dolari, iar vanzarile sale au depasit net hitul cinematografic la capitolul incasari, Spider-Man 3, care in ziua lansarii a adus 59 de milioane de dolari. Analistii afirma ca Halo 3 este cheia dominatiei consolei Xbox 360 asupra celebrului PlayStation 3 si eventual asupra lui Nintendo Wii. Primele 2 jocuri Halo au vandut peste 15 milioane de unitati, facand din Microsoft un nume mare in industria gamingului, dominata pana acum de PlayStation 2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×