Jocul Halo 3 vinde in valoare de 170 de milioane in prima zi

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.112 ori
<b>Jocul Halo 3 vinde in valoare de 170 de milioane in prima zi</b>Cel mai asteptat joc al anului, Halo 3, lansat de catre Microsoft si destinat consolelor Xbox 360 a stabilit un nou record de vanzari, aducand publisherului sau si producatorului 170 de milioane de dolari in prima zi. Astfel, Halo 3 depaseste orice joc...

Cel mai asteptat joc al anului, Halo 3, lansat de catre Microsoft si destinat consolelor Xbox 360 a stabilit un nou record de vanzari, aducand publisherului sau si producatorului 170 de milioane de dolari in prima zi.

Astfel, Halo 3 depaseste orice joc sau film lansat vreodata impulsionand sectiunea de divertisment a celor de la Microsoft, care era in pierdere in ultima vreme. Fanii jocului au luat cu asalt si serviciul online Xbox Live, peste 1 milion de fani ai lui Halo 3 luptandu-se virtual in primele 20 de ore ale zilei de 25 septembrie. Hitul a depasit cu usurinta predecesorul sau, Halo 2, lansat in 2004 si care a adus distribuitorilor sai 125 de milioane de dolari.

Un astfel de joc costa 60 de dolari, iar vanzarile sale au depasit net hitul cinematografic la capitolul incasari, Spider-Man 3, care in ziua lansarii a adus 59 de milioane de dolari. Analistii afirma ca Halo 3 este cheia dominatiei consolei Xbox 360 asupra celebrului PlayStation 3 si eventual asupra lui Nintendo Wii. Primele 2 jocuri Halo au vandut peste 15 milioane de unitati, facand din Microsoft un nume mare in industria gamingului, dominata pana acum de PlayStation 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×