Noi detalii despre telefonul Samsung Armani

7.806 ori
<b>Noi detalii despre telefonul Samsung Armani</b>Designerul italian Giorgio Armani face echipa cu Samsung Electronics in cadrul unui proiect ce presupune dezvoltarea unei game de televizoare si telefoane mobile, impreuna cu alte produse electronice. Armani, unul dintre cei mai mari designeri italieni de...

Designerul italian Giorgio Armani face echipa cu Samsung Electronics in cadrul unui proiect ce presupune dezvoltarea unei game de televizoare si telefoane mobile, impreuna cu alte produse electronice.

Armani, unul dintre cei mai mari designeri italieni de moda a prezentat un model de telefon mobile ieri, in cadrul showului dedicat noii colectii de haine pentru sezonul primavara-vara 2008. Telefonul Armani-Samsung va fi de marimea unei carti de credit si va avea o grosime de doar 10.5mm. Designerii Dolce & Gabbana au colaborat de asemenea cu Motorola pentru a lansa o versiune aurie a celebrului model RAZR, in timp ce Prada a colaborat cu LG pentru a crea telefonul cu acelasi nume.

Reprezentantii designerului italian au afirmat ca seria de televizoare LCD pe care le dezvolta impreuna cu Samsung va fi prezentata oficiala in ianuarie 2008. Electrocasnicele sunt de obicei un teritoriu neexplorat pentru designerii din lumea modei, desi cativa dintre acestia au lansat colectii de design interior. Segmentul de public care prefera sa cumpere obiecte de lux creste odata cu dezvoltarea economica a unor tari ca Rusia, India sau China, in vreme ce piata din Estul Mijlociu este deja “abonata” la comoditate si lux.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×