Seesmic 1.5 Îți citește acum tweeturile cu voce tare! Iată ce funcții mai aduce noua versiune a clientului

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.051 ori
<b>Seesmic 1.5 Îți citește acum tweeturile cu voce tare! Iată ce funcții mai aduce noua versiune a clientului</b>Seesmic, unul dintre cei mai populari clienți de Twitter și Facebook a primit o actualizare importantă recent, fiind disponibil acum în versiunea 1.5. Probabil cea mai atractivă funcție a lui Seesmic 1.5 este cea de citire a tweeturilor cu voce...

Seesmic, unul dintre cei mai populari clienți de Twitter și Facebook a primit o actualizare importantă recent, fiind disponibil acum în versiunea 1.5. Probabil cea mai atractivă funcție a lui Seesmic 1.5 este cea de citire a tweeturilor cu voce tare.

Noua aplicație îmbunătățește experiența utilizatorului cu meniuri contextuale și se mișcă mai bine decât predecesorii săi. Navigarea este acum mai intuitivă datorită noii interfațe și aveți la dispoziție și o funcție "What the Trend", pentru a afla cele mai populare subiecte pe serviciile de socializare. Puteți trimite și un tweet via SMS, alege cum să deschideți hyperlinkuri (în aplicație sau browser) și aveți la dispoziție și o experiență Facebook simplificată.

Cum funcționează opțiunea "Speak a tweet"? Trebuie doar să dați click pe un tweet, să vizualizați meniul din partea inferioară a ecranului și să selectați "Speak". Seesmic vă va citi respectivul text cu obișnuita voce robotică, dar totuși apreciem aceasta inovație și așteptăm și pachete de voci mai familiare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×