Smartphone-uri cu procesoare de 2.5 GHz, disponibile pe piață către finalul lui 2012

1.295 ori
<b>Smartphone-uri cu procesoare de 2.5 GHz, disponibile pe piață către finalul lui 2012</b>Dacă Samsung ne promitea terminale dual core cu procesoare de 2 GHz lansate anul viitor, aflați că spre sfârșitul lui 2012 nu vom asista doar la panica provocată de terminarea calendarului mayaș, ci și lansarea unor smartphone-uri cu procesor de...

Dacă Samsung ne promitea terminale dual core cu procesoare de 2 GHz lansate anul viitor, aflați că spre sfârșitul lui 2012 nu vom asista doar la panica provocată de terminarea calendarului mayaș, ci și lansarea unor smartphone-uri cu procesor de 2.5 GHz.

Vestea vine de la faimosul dezvoltator de tehnologie pentru chipuri ARM Holdings, care va contribui la această inovație. Partenerii ARM se vor axa inițial pe soluțiile dual core ale acestora, apoi pe cele quad core pe terminale precum tablete sau smartphone-uri. Chipsetul Cortex-A15 va da tonul unei noi generații de procesoare, cu 16 core-uri în unele configurații, un adevărat rai al multitaskingului.

Chipurile ARM sunt populare în industria telefoniei mobile datorită consumului lor scăzut și rețineți că ARM nu fabrică propriu zis aceste chipuri, ci le oferă licența tehnologiilor acestora unor giganți precum Nvidia, Samsung, Texas Instruments și Qualcomm. Nvidia și Texas Instruments au primit deja licența pentru Cortex-A15, deci viitorul începe să sune tot mai bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×