O nouă reclamă pentru Samsung Galaxy S II - rece ca gheața, În miez de primăvară (Video)

2.138 ori
<b>O nouă reclamă pentru Samsung Galaxy S II - rece ca gheața, În miez de primăvară (Video)</b>Dacă nu ați fost prea impresionați de prima reclamă a smartphone-ului Samsung Galaxy S II, ei bine iată că a doua este puțin mai vie și axată pe o funcție utilă a telefonului. După cum puteți vedea și mai jos, clipul demonstrează cât de...

Dacă nu ați fost prea impresionați de prima reclamă a smartphone-ului Samsung Galaxy S II, ei bine iată că a doua este puțin mai vie și axată pe o funcție utilă a telefonului. După cum puteți vedea și mai jos, clipul demonstrează cât de utilă este funcția de comandă vocală a acestui handset, mai ales cu mâinile înghețate.

Ei bine, comanda vocală poate fi activată prin apăsarea butonului central al telefonului de două ori sau dublu tapping în partea laterală a handsetului, în vreme ce vă aflați la volan. Vă reamintim că acesta este un smartphone dual core cu procesor de 1.2GHz, pe care îl așteptam în România în a doua jumătate a lunii mai.

Samsung Galaxy S II măsoară doar 8.5 mm în grosime, fiind unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri din lume și impresioenaza plăcut și prin ecranul său uriaș Super AMOLED Plus. Dacă prima reclamă s-a axat pe ecran, a doua pe comanda vocală, a treia va folosi camera de 8 megapixeli drept punct de atracție?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×