Separate Keitai: un concept promitator nipon (Video)

2.667 ori
<b>Separate Keitai: un concept promitator nipon (Video)</b>Japonia este o tara cunoscuta pentru cat de avansata tehnologic este, in comparatie cu restul natiunilor, desi s-ar parea ca SUA si Coreea de Nord o ajung din urma. In ciuda faptului ca si telefoanele mobile japoneze evolueaza in pas cu restul...

Japonia este o tara cunoscuta pentru cat de avansata tehnologic este, in comparatie cu restul natiunilor, desi s-ar parea ca SUA si Coreea de Nord Coreea de Sud o ajung din urma. In ciuda faptului ca si telefoanele mobile japoneze evolueaza in pas cu restul tehnologiilor moderne, formatul de "telefon cu clapeta" este sfant pentru niponi. Totusi exista si inovatii, cum este acest inedit handset Fujitsu F-04B, primul din lume cu un corp compus din 2 module.

Pe numele sau Separate Keitai (keitai inseamna telefon in japoneza), acest terminal este capabil sa se separe in 2 segmente, care pot fi folosite independent unul de altul. Este vorba de o sectiune tastatura si una display, ultima fiind un touchscreen de 3.4 inchi cu o camera de 12.2 megapixeli, o alta camera interna, accelerometru, compatibilitate cu un Blu-ray recorder, functie de portofel electronic si altele.

Separate Keitai: cel mai aratos telefon japonez

Cealalta parte este o tastatura numerica/ QWERTY cu un seznor geomagnetic si un accelerometru. Segmentele sunt unite cu ajutorul unui magnet si conectate via Bluetooth. Fujitsu afirma ca ideea din spatele acestui terminal este ca el sa permita purtarea convorbirilor in timp ce utilizatorul primeste si trimite mailuri.

In timpul videoconvorbirilor, utilizatorul poate tine segmentul tastatura la ureche, in vreme ce display-ul cu camera poate fi tinut in alta pozitie. Exista si posibilitatea ca touchscreen-ul sa afiseze un controller virtual pentru jocuri, atunci cand doriti sa va jucati pe terminalul Fujitsu. Si bateria lui Separate Keitai este decenta, oferind 2000 de ore de functionare in standby si 500 de minute de convorbire.

Handsetul va fi lansat de catre operatorul NTT Docomo in luna martie sau aprilie, la pretul de 660 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×