Servicii Vodafone acum integrate pe telefoane Nokia

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.327 ori
<b>Servicii Vodafone acum integrate pe telefoane Nokia</b>Vodafone, cel mai mare operator din lume si Nokia, cel mai mare producator de telefoane au semnat o intelegere, care are ca scop lansarea unei suite de servicii Vodafone combinate cu cele Nokia Ovi pe o serie de terminale produse de gigantul finlandez....

Vodafone, cel mai mare operator din lume si Nokia, cel mai mare producator de telefoane au semnat o intelegere, care are ca scop lansarea unei suite de servicii Vodafone combinate cu cele Nokia Ovi pe o serie de terminale produse de gigantul finlandez.

Serviciile vor oferi clientilor celor 2 companii o gama larga de optiuni la capitolul comunicare, servicii Internet, continuturi si browsing pe numeroase handseturi si la viteze 3G. Vodafone si Nokia au ajuns de asemenea la o intelegere in ce priveste terminalele lansate exclusiv prin Vodafone. Clientii vor beneficia de acces mai rapid si mai usor la toate serviciile de internet si divertisment puse la dispozitie de operator, aceleasi avantaje fiind disponibile si in cazul lui Nokia Ovi.

Datorita celor 2 companii veti accesa Internetul printr-un singur click, iar noile servicii va vor da sansa sa descarcati cele mai noi melodii, atat prin intermediul serviciilor muzicale Vodafone, cat si prin Nokia Music Store. Gamerii si persoanele care petrec mult timp pe site-uri de social networking, ca Facebook sau Hi5 vor fi incantati de noile oferte, iar colaborarea companiilor se anunta cat se poate de fructuoasa, rezultatele sale facandu-se vazute de abia in 2008, odata cu popularizarea noilor handseturi Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×