Serviciul 3G Zapp acopera acum 15 orase din Romania

Autor:  | Publicat în:  Zapp 1.049 ori
<b>Serviciul 3G Zapp acopera acum 15 orase din Romania</b>Dailybusiness ne informeaza ca lucrarile la infrastructura necesara acoperirii 3G Zapp in 15 orase au fost incheiate. Operatorul a promis ca pana la finalul lunii urmatoare 19 mari orase din Romania vor beneficia de conectivitate in frecventa de 2100 MHz....

Dailybusiness ne informeaza ca lucrarile la infrastructura necesara acoperirii 3G Zapp in 15 orase au fost incheiate. Operatorul a promis ca pana la finalul lunii urmatoare 19 mari orase din Romania vor beneficia de conectivitate in frecventa de 2100 MHz.

Orasele in care serviciul 3G este disponibil sunt Brasov, Braila, Sibiu, Arad, Bacau, Satu Mare, Baia Mare, Constanta, Craiova, Ploiesti, Galati, Targu Mures, Timisoara, Cluj Napoca si Pitesti. De remarcat este faptul ca serviciul 3G nu este inca dat in folosinta comerciala, desi el este functional. Va reamintim ca Zapp a castigat licenta pentru crearea unei retele 3G inca din 2006, aceasta obligand operatorul sa dezvolte o retea completa pana la finalul lui 2011.

La cele 15 orase mentionate anterior se vor adauga si Bucuresti, Iasi, Buzau si Oradea pana in data de 30 iunie 2008. Pentru dezvoltarea infrastructurii sale 3G, Zapp a beneficiat de echipamente furnizate de catre ZTE, partenerul strategic al operatorului. Prin intermediul noii sale retele, Zapp va oferi viteze de transfer (date) de pana la 7.2 Mbs (download), respectiv 384 kbs (upload). Reteaua in frecventa de 2100 MHz este dedicata doar serviciilor de transferuri de date, reprezentand o imbunatatire majora fata de reteaua EV DO ce oferea viteze de 2.4 Mbps.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×