Setează un istoric al peregrinărilor tale cu Google Maps 5.3 pentru Android

Autor:  | Publicat în:  Google 1.522 ori
<b>Setează un istoric al peregrinărilor tale cu Google Maps 5.3 pentru Android</b>Google tocmai a anunțat noua aplicație Google Maps 5.3 pentru Android, care printre altele vă permite să accesați un istoric Google Location, să definiți un reper "Home" și să adăugați detalii în plus locațiilor cărora le-ați acordat...

Google tocmai a anunțat noua aplicație Google Maps 5.3 pentru Android, care printre altele vă permite să accesați un istoric Google Location, să definiți un reper "Home" și să adăugați detalii în plus locațiilor cărora le-ați acordat ratinguri.

Astfel, noua aplicație va realiza un istoric al peregrinarilor dumneavoastră, dar doar dacă ați selectat această opțiune drept activă. în acest mod veți vedea tendințele pe care le aveți când vine vorba de revenirea la un un anumit loc. în plus, prin intermediul profilului Latitude, utilizatorul poate afla cât de departe a călătorit, cât timp a petrecut acasă, sau la muncă.

Setează un istoric al peregrinărilor tale cu Google Maps 5.3 pentru Android

Există acum și un reper "Home", care poate fi setat folosind sistemul de Check in din Latitude. Puteți seta care să fie locația Home, sau să folosiți adresa curentă, evident cu opțiunea de a nu afișa tuturor contactelor această adresă. O alte funcție care trebuie menționată este cea de feedback asupra unui anumit aspect (muzica, mâncarea) dintr-un restaurant sau bar de exemplu.

Astfel, folosind Google Places with Hotpot, veți avea opinia dumneavoastră inclusă în recenziile locului respectiv.

Setează un istoric al peregrinărilor tale cu Google Maps 5.3 pentru Android

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×