Androider Împlinește un an; vezi ce premii poți câștiga cu ocazia concursului aniversar!

1.524 ori
<b>Androider Împlinește un an; vezi ce premii poți câștiga cu ocazia concursului aniversar!</b>Comunitatea Android România Androider a împlinit recent un an și cu această ocazie organizează un concurs pentru dezvoltatorii de aplicații Android. Trebuie doar că participantul să fie membru Androider.ro și să dezvolte o aplicație Android...

Comunitatea Android România Androider a împlinit recent un an și cu această ocazie organizează un concurs pentru dezvoltatorii de aplicații Android. Trebuie doar că participantul să fie membru Androider.ro și să dezvolte o aplicație Android până în data de 15 mai 2011. Mai multe detalii aflați în rândurile următoare.

Androider.ro a fost lansat în data de 01.04.2010 și a împlinit un an, atigand 400 de articole publicate, 1000 de membri și 8 concursuri realizate în ultima perioadă. Fiindcă sunteți probabil curioși ce premii rezervă concursul menționat mai sus, aflați că locul 1 va primi drept premiu o tabletă Allview AllDro, cea căreia i-am făcut o recenzie detaliată aici. Premiul este acordat de Allview România.

Participantul clasat pe locul 2 va primi un telefon Android HTC Wildfire de la HTC România, iar ocupantul locului 3 va beneficia de un acessoriu Sony Liveview. Jurizarea este realizată de Marius Mailat, Szilard-Erwin Szogyenyi (mobilissimo.ro) și un reprezentant AllView și HTC România.

Participanții ce vor ocupa locurile 1-5 vor primi și licențe pentru aplicația de wireframing Flair Builder, utilă pentru a crea prototipuri de aplicații sau website-uri.

Locurile 1-10 vor primi 10 licențe Theft Aware, iar în privința regulilor concursului, aplicația dezvoltată trebuie să fie nouă și nu prezentă deja în Android Market. Softul trebuie să ruleze pe handseturi cu versiunea Android 2.1, 2.2 sau 2.3. Mai multe detalii despre competiție aflați chiar de la Androider.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×