Telefonul flexibil, un concept inedit

Autor:  | Publicat în:  Design projects 1.145 ori
<b>Telefonul flexibil, un concept inedit</b>Prima cazatura a unui terminal mobil este de neuitat, fiind si ultima in cazul multor telefoane. Pentru utilizatorii predispusi la a-si scapa telefonul, conceptul prezentat in imaginea urmatoare va fi o adevarata mana cereasca. Terminalul va va permite...

Prima cazatura a unui terminal mobil este de neuitat, fiind si ultima in cazul multor telefoane. Pentru utilizatorii predispusi la a-si scapa telefonul, conceptul prezentat in imaginea urmatoare va fi o adevarata mana cereasca.

Terminalul va va permite sa-l scapati de oricate ori doriti, sa il indoiti, sa va asezati pe el sau chiar sa il aruncati la distante mari fara a suferi vreo paguba. Printre feature-urile acestui telefon-concept se numara un display de 2.75 inch la o rezolutie de 433x266 pixeli si un strat moale de polymer care protejeaza modulul microchipului. Desi display-ul pare fabricat din hartie, el functioneaza pe baza unui proces de "electro-umezire", care afecteaza cerneala ecranului la fiecare impuls electric receptionat.

Display-ul este real, spre deosebire de terminal, fiind opera lui Robert Hayes si Johan Feenstra. Sa speram ca vom vedea o utilizare practica a acestui concept in viitorul apropiat, eventual in tandem cu tehnologia display-ului flexibil, conceputa de Sony. Va fi telefonul elastic si deformabil standardul anilor ce urmeaza? In orice caz nu duritatea este solutia pentru a scapa de eternele probleme cauzate de scaparea unui terminal mobil pe podea.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×