Telefonul flexibil, un concept inedit

1.300 ori
<b>Telefonul flexibil, un concept inedit</b>Prima cazatura a unui terminal mobil este de neuitat, fiind si ultima in cazul multor telefoane. Pentru utilizatorii predispusi la a-si scapa telefonul, conceptul prezentat in imaginea urmatoare va fi o adevarata mana cereasca. Terminalul va va permite...

Prima cazatura a unui terminal mobil este de neuitat, fiind si ultima in cazul multor telefoane. Pentru utilizatorii predispusi la a-si scapa telefonul, conceptul prezentat in imaginea urmatoare va fi o adevarata mana cereasca.

Terminalul va va permite sa-l scapati de oricate ori doriti, sa il indoiti, sa va asezati pe el sau chiar sa il aruncati la distante mari fara a suferi vreo paguba. Printre feature-urile acestui telefon-concept se numara un display de 2.75 inch la o rezolutie de 433x266 pixeli si un strat moale de polymer care protejeaza modulul microchipului. Desi display-ul pare fabricat din hartie, el functioneaza pe baza unui proces de "electro-umezire", care afecteaza cerneala ecranului la fiecare impuls electric receptionat.

Display-ul este real, spre deosebire de terminal, fiind opera lui Robert Hayes si Johan Feenstra. Sa speram ca vom vedea o utilizare practica a acestui concept in viitorul apropiat, eventual in tandem cu tehnologia display-ului flexibil, conceputa de Sony. Va fi telefonul elastic si deformabil standardul anilor ce urmeaza? In orice caz nu duritatea este solutia pentru a scapa de eternele probleme cauzate de scaparea unui terminal mobil pe podea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×