Skype prinde forma, forma sexy...

1.109 ori
<b>Skype prinde forma, forma sexy...</b>Compania Amex are planuri mari cu noul sau terminal TSP-VS501, care combina DECT si Skype intr-un singur telefon, produsul final avand un design cel putin ciudat. TSP-VS501 atrage prin controlul sau de tip touch-sensitive, care straluceste, fiind plasat...

Compania Amex are planuri mari cu noul sau terminal TSP-VS501, care combina DECT si Skype intr-un singur telefon, produsul final avand un design cel putin ciudat.

TSP-VS501 atrage prin controlul sau de tip touch-sensitive, care straluceste, fiind plasat sub un ecran LCD de dimensiuni reduse. Pe langa optiunea de a folosi terminalul pentru apeluri normale, puteti in orice clipa sa treceti in modul Skype, unde telefonul va opera ca orice altul de tip VOIP. Dotat cu o conexiune USB, TSP-VS501 va permite sa aduceti la zi baza de date si softul incorporat.

Nu stim inca nimic despre data de lansare sau pretul acestui telefon inedit, dar stim ca veti avea loc in agenda telefonului pentru 160 de contacte. Cu o astfel de trasatura comuna nu se face primavara si ramane doar sa asteptam detaliile ce vor veni probabil la expozitia CeBIT din aceasta luna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×