Smartphone-ul Asus, zvon sau vis frumos?

1.417 ori
<b>Smartphone-ul Asus, zvon sau vis frumos?</b>Nu-i asa ca adorati zvonurile? Uneori ele ne poarta intr-un univers paralel, in care, daca toate informatiile ar fi reale am vedea si acest Asus din seria A lansat in curand. Deocamdata il putem admira in imaginea urmatoare: Conform acelorasi zvonuri,...

Nu-i asa ca adorati zvonurile? Uneori ele ne poarta intr-un univers paralel, in care, daca toate informatiile ar fi reale am vedea si acest Asus din seria A lansat in curand. Deocamdata il putem admira in imaginea urmatoare:

Conform acelorasi zvonuri, terminalul este dotat cu un procesor Marvel PXA27x la o frecventa de 520MH, dar si cu 256MB ROM si 128MB RAM. Noul Asus ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional, iar printre feature-uri se numara si chipsetul GPS SiRFStar III si o camera de 3.2 megapixeli, dotata cu autofocus. Terminalul suporta conectivitate GSM/GPRS/EDGE/HSDPA, WiFi si Bluetooth, incluzand si radio FM.

Telefonul pare perfect din toate punctele de vedere si ramane doar sa aflam pretul sau, o data de lansare si revenind din lumea iluziilor, daca se va materializa conceptul sau nu. Renumita pentru GPS-urile pe care le produse, Asus va include probabil un super sistem de navigare prin satelit in acest terminal, daca el va vedea vreodata lumina zilei. Tinem pumnii producatorului si asteptam vesti, eventual o confirmare de la FCC.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×