Smartphone-ul dual-core Motorola Olympus, acum Într-o serie de imagini postate pe web

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.075 ori
<b>Smartphone-ul dual-core Motorola Olympus, acum Într-o serie de imagini postate pe web</b>După ce cu câteva zile în urmă aflam primele detalii despre următorul smartphone-hit al celor de la Motorola, Olympus, iată că terminalul se materializează sub forma a două imagini postate pe web. Acest handset dotat cu procesor dual core Tegra 2...

După ce cu câteva zile în urmă aflam primele detalii despre următorul smartphone-hit al celor de la Motorola, Olympus, iată că terminalul se materializează sub forma a două imagini postate pe web. Acest handset dotat cu procesor dual core Tegra 2 ar putea sosi în magazine la începutul anului viitor, rulând Android 2.3.

Designul său amintește de cel al modelului Motorola Defy, cu diferența că Olympus prezintă un difuzor alungit deasupra logo-ului Motorola și butoane diferite pentru controlul volumului, în partea dreaptă. E posibil să vedem și o cameră frontală pe acest terminal, în partea stângă (sus), dar nimic nu a fost confirmat deocamdată.

Tot ce știm despre acest model este că el va suporta Bluetooth 2.1+EDR și WiFi 802.11 a/b/g/n (dual band), iar Olympus este doar un nume de cod, care ar putea fi schimbat la momentul lansării.

Motorola Tegra 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×