Smartphone-ul misterios Nokia se afișează în noi fotografii; aparent acesta se numește Nokia 235 (RM-1182)

1.578 ori
<b>Smartphone-ul misterios Nokia se afișează în noi fotografii; aparent acesta se numește Nokia 235 (RM-1182)</b>Cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă vă prezentam o fotografie sosită din China &icirc;n care &icirc;și făcea apariția un smartphone Nokia misterios, unul ce adopta un design similar lui HTC One A9. Ei bine, iată că astăzi telefonul revine...

Cu doar câteva zile în urmă vă prezentam o fotografie sosită din China în care își făcea apariția un smartphone Nokia misterios, unul ce adopta un design similar lui HTC One A9. Ei bine, iată că astăzi telefonul revine în prim-plan odată cu sosirea unor noi imagini alături de modelul Nokia XL lansat acum 2 ani.

Potrivit unor informații proaspete, se pare că acest model este unul real ce poartă denumirea Nokia 235 (RM-1182), și care oferă conectivitate 3G, suport dual-SIM și o cameră foto principală însoțită de bliț LED. Din fotografii remarcăm faptul că acest nou telefon vine într-o carcasă destul de groasă pentru standardele actuale, având o grosime similară lui Nokia XL de 10.9 mm.

Nokia 235

Ca elemente de conectivitate, acest Nokia 235 ne oferă un jack audio 3.5 mm, un port USB Type-C, și butoane de volum + power situate pe partea laterală din dreapta. În stânga avem în schimb un sertar destul de mare destinat celor două cartele SIM. Rămâne în schimb un mister materialul din care este realizată carcasa acestui device, fie policarbonat, fie metal.

Ținând cont de faptul că Nokia XL vine cu un display de 5 inch, s-ar putea ca acest model Nokia 235 să ofere un panou chiar mai mic, posibil unul de 4 inch.

Nokia 235

Smartphone-ul misterios Nokia se afișează în noi fotografii; aparent acesta se numește Nokia 235 (RM-1182)

Nokia RM-1182

Smartphone-ul misterios Nokia se afișează în noi fotografii; aparent acesta se numește Nokia 235 (RM-1182)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×