Samsung Galaxy A30 va sosi cu 4 GB RAM și procesor Exynos; Apare în GeekBench

Autor:  | Publicat în:  Samsung 836 ori
<b>Samsung Galaxy A30 va sosi cu 4 GB RAM și procesor Exynos; Apare în GeekBench</b>Modalitatea prin care sud-coreenii de la Samsung cred că vor cuceri piața de smartphone-uri mid-range se pare că este aceea de a lansa cât mai multe modele. După ce în ultima săptămână am avut parte de scăpări pentru device-uri

Modalitatea prin care sud-coreenii de la Samsung cred că vor cuceri piața de smartphone-uri mid-range se pare că este aceea de a lansa cât mai multe modele. După ce în ultima săptămână am avut parte de scăpări pentru device-uri precum Galaxy A40Galaxy A50, Galaxy A60 și Galaxy A90, iată că începutul săptămânii ne aduce vești și despre Galaxy A30 care cel puțin privit din perspectiva denumirii, ar urma să ofere dotări mai slabe.

Galaxy A30

Îl vedem listat în cadrul GeekBench cu dotări nu tocmai rele totuși și anume 4 GB RAM și un procesor Exynos 7885 la bord. Device-ul rulează Android 9.0 Pie din fabrică ceea ce este o veste bună și legat de scorurile înregistrate în benchmark-ul de față, putem spune că acestea sunt unele rezonabile ținând cont de hardware.

Nu știm exact ce ne mai rezervă Galaxy A30, dar ținând cont de numele folosite pentru terminalele din această gamă pregătite de către Samsung, diferențele s-ar putea face la nivel de diagonală. Pe lângă aceste 5 modele, mai există pe listă și Galaxy A10 pe care îl descopeream în luna decembrie a anului trecut.

Ni se pregătește așadar o avalanșă de lansări din partea Samsung în zona mid-range și pe deasupra mai avem programat și debutul modelelor Galaxy M. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×