Noul telefon pliabil Xiaomi primeşte randări 3D şi o confirmare din partea companiei chineze

2.149 ori
<b>Noul telefon pliabil Xiaomi primeşte randări 3D şi o confirmare din partea companiei chineze</b>Cel mai sexy telefon pliabil văzut de noi până acum a fost cu siguranţă cel cu 3 ecrane de la Xiaomi. E compact când e pliat şi are gesturile de pliere cele mai fluide şi intuitive de până acum. Ei bine, conceptul revine printr-o nouă

Cel mai sexy telefon pliabil văzut de noi până acum a fost cu siguranţă cel cu 3 ecrane de la Xiaomi. E compact când e pliat şi are gesturile de pliere cele mai fluide şi intuitive de până acum. Ei bine, conceptul revine printr-o nouă serie de randări 3D marca Letsgodigital.org.

Pliabil Xiaomi

Aceştia îşi bazează randările pe scăpări, brevete şi video-urile hands on publicate de Xiaomi. Se pare că Xiaomi i-a contactat chiar pe redactori pentru a îi informa cu privire la evoluţia proiectului. Iată cum sună declaraţia oficială de la echipa globală de PR Xiaomi:

Telefonul dublu pliabil este cea mai nouă inovaţie de la Xiaomi. Una dintre componentele cheie ale telefonului, ecranul flexibil şi pliabil este co-realizat de Xiaomi şi partenerul/furnizorul său. În afară de ecran, designul, mecanismul glisant şi adaptarea MIUI sunt toate realizate de Xiaomi. Aceasta este prima companie din lume care prezintă un telefon dual pliabil, cu tot cu provocările tehnice presupuse de cele 3 formaturi: dublu pliat, pliat o singură dată şi format tabletă.

Înainte de a găsi soluţia ideală, Xiaomi a făcut o cercetare amănunţită pentru dezvoltarea unui mecanism robust de pliere. Fiecare inovaţie este obţinută datorită eforturilor R&D ale partenerilor şi producătorului. Este greşit să crezi că un ecran pliabil poate deveni un telefon pliabil fără o revoluţie importantă în tehnologie. Fiecare segment din lanţul industrial are contribuţia sa.

Pliabil Xiaomi

Se pare că Xiaomi tocmai a confirmat că pliabilul sau are 3 ecrane, două care se îndoaie în spatele celui principal. Nu ar fi gata pentru MWC 2019, ci va sosi în partea a doua a anului. Are un MIUI adaptat la experienţă, cu spaţiu mai mare între iconuri. Varianta dual fold a "tabletei" se poate folosi cu o singură mână.

Pliabil Xiaomi

Încă nu e clar cum şi unde va fi integrată camera pe acest device, dar sursa afirmă că ar fi sub ecran. E posibil să vedem totuşi un prototip al pliabilului în culise. Asteptăm acum ca și rivalii sa treacă la dubla pliere pe telefoanele lor.  Sunt curios și ce fel de baterie va avea acest pliabil Xiaomi pentru care circulă neoficial numele de Xiaomi Dual Flex sau Xiaomi MIX Flex. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×